Eryne Jasmine's FotoPage

By: Eryne Jasmine

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Sep-2007 11:15 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan Aquaria KLCC

Cube tengok ikan pari tu... besar dia mengalahkan my niece...
Nie ler jaws gigi besar tu
Tube Aquarium... besar sgt...
Sisik ikan nie shining...
 
Turtle nie cutekan...
 
 
 
Actually nie sume gamba lame yg masih eryne simpan kat dlm PC, tak pegi cuci pun... Mase nie pegi Aquaria kat KLCC tuh... Time pegi tu tgh cuti sekolah, so ramai la org... nak beli tiket pun kene queue panjang... tapi tempat dia best la... nak tunggu dapat tiket dieorang sediakan tempat menuggu siap ade projector screen tunjuk visual hidupan laut... so, sementara menuggu my BIL beli tiket kiteorg duduk dulu kat situ tgk visual yg ditayangkan...
Mase masuk kat dlm terowong aquarium tu yg best... Jaws lalu atas kepala je... Gigi dia, mak ai.. besar betul... real la... cam kat dlm citer Jaws tu... same sebijik...
Nak citer panjang2 pun dah tak ingat sgt... so, tgk je la gamba2 nye yer...








[quote]

MamaFaMi >> Bila nak pegi mama? Tunggu cuti sekolah lagi la nanti... Boleh bwk anak2 mama jalan sekali... Best tau... tapi paling best souvenier kat dalam tu la... Macam-macam ade...

brojeff >> eryne cadangkan cepat2 la bro pegi Aquaria tu... Best kat sane, especially amik gambo... tapi tiket dia quite mahal gak la... but woth it...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net