Eryne Jasmine's FotoPage

By: Eryne Jasmine

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Sep-2007 11:38 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan Jakarta & Bandung

My kecik & my nephew
Jakarta
Jakarta
Jakarta
Jakarta
Tangkuban Parahu, Bandung
This time we all went to Jakarta & Bandung during school holiday on May-June... Hmm... not many pics taken during the visit... Maklum ler, bawak kids susah betul nak control dieorang... My hubby lak tak ikut... Eryne pegi dgn mother, my sister and her hubby with her 2 kids, me and my kecik... Nak jalan2 shopping bwk budak2 memang payah.. Nak amik gambo pun leceh...
Mula2 pegi Jakarta, kiteroang tinggal kat Apartemen Kuningan... dekat je dgn kota Jakarta... Kat sane shoppping best gak... Brooch, blouse, kain ela... semuenye murah2... Eryne sempat pegi Pasar Baharu, Padang Besar, and mane lagi ek... tak ingat la... Nanti kalu ingat eryne update lagik la...
Paling best kat Bandung... Sejuk je... we all sempat pegi Gunung Tangkuban Parahu, shopping kat Rumah Mode and Jalan Cihempelas (err.. tak tau ler spelling betul ke tidak)... Barang-barang kat sane memang murah2 gile... Kat sepanjang jln ke bandung memang best la... macam2 benda boleh tengok... Perkampungannye... Cuacenye... Semuenye best... Rase cam tak cukup mase je kat sane...
Eryne plan nak pegi Bandung pulak next year... kali nie ingat nak pegi dgn hubby jer... 2nd honeymoon la konon.. Ahaks...
Sorryla... pics tak byk.. nie je yg eryne dpt amik sepanjang 5 hari 5 mlm kat sane...




Gambar kat atas tu sume kat kota Jakarta


Nie dekat Tangkuban Parahu, Bandung


[quote]

brojeff >> hmmm... jakarta mmg agak kelam kabut gak, bising dgn hon kenderaan... bandung best, sejuk & nyaman...

MamaFaMi >> Memang best ma gi jenjalan... lagi la eryne ni memang suke berjalan... org kate jauh berjalan luas pemandangan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net