Eryne Jasmine's FotoPage

By: Eryne Jasmine

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-Nov-2007 05:20 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan Taman Botani Johor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Recently, my mood in updating this FP is very low... don't know why... mungkin sbb kat umah pun dah tak masak sendiri... skrang ade bibik yg tolong masakkan... so, minat nak amik gambo masak2 tu dah kureng... but yesterday eryne ade prepare tiramisu utk makan sendiri kat umah... actually this is my second try for this tiramisu... hmmm, ape2 hal pun tunggu eryne amik gambo tiramisu tu dulu mlm karang and if I'm in the mood to update it, i'll post it here tomorrow...
so, today just wanna share some pics that i'd taken before ramadhan... taman botani nie terletak dekat Sri Medan, Batu Pahat, Johor... nak citer panjang2 pasal taman botani nie pun eryne tak brape tau sgt... tapi tempatnye cantik.. sesape yg kesane for the first time akan rase tenang & nyaman je... so, enjoy the pics...












Quote:
1. Lee Lin >> Wahh... Lee Lin tak tau ek... tapi mmg ramai org tak tau kat situ ade taman tasik yg cantik... tapi bab pusat banjir tu pun tak dinafikan... pantang hujan lebat then berterusan 3-4 jam.... haaa... confirm la esoknye banjir...
Oooo... umah parents & in-law kat BP ye... tang mane tu gaknye...

2. rinnchan >> Hmmm... eryne tak penah lagi pegi Bukit Merah Laketown resort tu, tapi dah dapat bayangan camane rupe tempatnye... lebih kurang ek kak rinn... ... Memang tmpt ni cantik kak rinn, mase eryne pegi situ rase damai je... tenang & sunyi.... ujung minggu nie nak balik umah MIL so, nak ajak hubby singgah taman botani lagi...
Psst : Sebenarnya... hari2 eryne sampai umah dah nak maghrib, so tugas memasak tu bibik take over sbb eryne tak sempat nak masak, especially kalu hubby eryne keje malam... cam lipas kudung ku di dapur.. tak larat la kak rinn...so, eryne akan masak kalu ade permintaan dari family mintak masak yg lain dari lain (yg bibik tu reti ler)...

3. MamaFaMi >> Selamat punggah memunggah ye Mama... kalu dah siap nanti bole buat house warming kan... hehehe... eryne dapat bayangkan kalu mama buat house warming mesti macam2 makanan best yg ade... Kalu buat jgn lupe jemput eryne ek.... wakakaka.....

4. m::e:::r::j::a::y meorjay65@yahoo.com >> Memang mendamaikan Taman Botani nie... bile kat situ rase tenang, aman, damai & nyaman... sgt sesuai utkorg yg tgh dilanda tension...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net