Eryne Jasmine's FotoPage

By: Eryne Jasmine

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Aug-2009 00:26 Email | Share | Bookmark
Bila... Bila... Bila...

Hmmm... bila eryne nak start entry masak2 ni?

itu la dia... skrg ni, rumah tgh berhabuk... ayah eryne tukar tile utk ruang tamu....
smlm baru siap pecah tile (keje pecah tile start dr hari Selasa)...
mama eryne kate, selagi tile tu tak siap pasang, selagi tu kita x yah masak...
hmmm... makan kat luar je la utk tempoh seminggu ni....
kalu hari2 makan kat luar, mmg la bosan...
hari isnin depan ade potluck pulak kat opis... camane la nak buat cheese tart & bread puding ni...
keadaan kat umah tu sungguh tak mengizinkan...

mmm... silap2 ade yg eryne beli je kat luar, then bawak pegi opis... hehehehe...
ssshhtttt!!! jgn cakap ng diaorg tau

tgk la camane hari Ahad ni, kalu dah kurang berhabuknye... insyaAllah boleh buat...
kalu tak... hmmm... mmg beli la jawabnye...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net